Navigatie

CARL HANSEN & SON DENMARK

CARL HANSEN DESIGN 

In 1908, startte de Deen Carl Hansen zijn meubelmakerij. De kracht van het merk Carl Hansen ligt bij de trots van handgemaakte exclusieve houten meubelen waar vakmanschap en kwaliteit centraal staat. Na de Tweede Wereldoorlog was, door schaarste aan materialen en stoffen, de vraag naar eenvoudige houten meubelen groter dan ooit tevoren. Rond die periode was architect Hans J. Wegner een van de nieuwe en opkomende designers. Gedreven door dezelfde passie als het merk Carl Hansen en zijn achtergrond als timmerman zijn zij een samenwerking aangegaan die tot op de dag van vandaag nog grote successen kent. Want nog geen twee jaar later, in 1949 produceerde Carl Hansen & Son de welbekende Wishbone Chair, ontworpen door Wegner. 

REPOP APELDOORN is officieel dealer van CARL HANSEN &  SON. U kunt bij ons alle meubelen bestellen die door CARL HANSEN & SON geproduceerd worden.

BIJ AANKOOP VAN EEN GROTER AANTAL MEUBELEN VOOR BIJVOORBEELD EEN PROJECT, KUNNEN WIJ EEN MOOIE PRIJS GARANDEREN. DIT GELDT OOK VOOR ONZE LOUIS POULSEN LAMPEN

artikelen per pagina
artikelen per pagina
© 2012 - 2018 RePop APELDOORN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel