Navigatie

HULP BIJ VERKOOP VAN UW WONING

Heeft u uw huis te koop staan of bent u van plan deze te verkopen?

 

Uw woning staat te koop of wordt binnenkort te koop gezet. Bedenk dan dat veel woningzoekenden eerst de foto’s op Funda bekijken voordat zij daadwerkelijk een afspraak maken om een huis te bezichtigen. Tijdens het zoeken op internet vallen al veel huizen af omdat zij geen goed beeld geven van de inhoud en mogelijkheden. Veel woningzoekenden kunnen niet door de “chaos” van persoonlijke spullen, speelgoed, kleurrijke muren en drukke inrichtingen heen kijken. Wat in werkelijkheid een kleine aanpassing van de woning is, wordt door hen gezien als een enorm obstakel.

 

RePop Apeldoorn verkoopt vintage en design meubelen. Eigenaresse Hanneke Schroder heeft een opleiding binnenhuis architectuur gedaan en inmiddels jarenlange ervaring met het inrichten en stylen van woningen en kan u helpen uw woning verkoop klaar te maken.

De eerste indruk is bepalend dus zorg dat deze eerste indruk positief is.

 

Feiten:

  • 1 op de 20 mensen kan niet door uw persoonlijke inrichting heenkijken en zich voorstellen hoe de kamer  er uit komt te zien als deze weg zijn.
  • Styling van uw woning levert een hogere waardering en verkoopprijs op
  • Simpele aanpassingen leveren snel resultaat
  • Uw woning in prijs verlagen kost u meer dan advies hoe u uw woning kunt stylen
  • Styling voorkomt dubbele maandlasten zoals hypotheek, verzekering en gemeente belasting

 

 

 

Wat kan ik voor u doen?

Ik maak een afspraak met u en loop samen met u door uw woning en wij bekijken wat er aan simpele oplossingen te vinden zijn om uw woning aantrekkelijker te maken voor woningzoekenden. In sommige gevallen is er professionele hulp nodig, denk bijvoorbeeld aan een lekkende kraan of en kapotte dakgoot. U wilt het liefst geen geld meer stoppen in de woning die u gaat verkopen maar soms kan een kleine investering een behoorlijke verhoging van de verkoopprijs tot gevolg hebben.

Het blijft natuurlijk geheel aan u of u mijn advies opvolgt en ik kan u geen garantie geven maar makelaars hebben inmiddels voldoende bewijs dat een opgeruimd en gestyld huis sneller van eigenaar wisselt.

 

Wat is de prijs? Eerste bezichtiging en afspraak is gratis. 

U belt mij en wij maken een afspraak voor bezichtiging. Ik loop samen met u door uw huis en bespreek met u wat mij opvalt en wat u kunt verbeteren.

Ik vraag u voor het bekijken en de eerste afspraak niets. Wilt u hierna professioneel advies dan vraag ik u 95 euro voor het eerste uur en daarna 75 euro per uur. Wilt u dat wij na het stylen foto’s maken om deze op funda te plaatsen? Dat kan. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze fotograaf.

 

Een lege woning is heel moeilijk te verkopen, waar of niet waar?

Waar en Niet waar. Soms is een lege woning beter te verkopen simpelweg omdat er geen “persoonlijke smaken en spullen” het beeld van de koper beinvloeden. Wanneer een woning duidelijke sporen achterlaat, zichtbare plekken waar schilderijen gehangen hebben, waar het behang vergeeld is of waar de tafels hebben gestaan, ook dan is het handig nog een keer door de woning te lopen met een frisse blik.

Een verfje op de muren, een bank en tafel in de woonkamer om een beeld te geven van de ruimte, kunnen dan wonderen doen. RePop Apeldoorn verkoopt vintage en design meubelen en kan uw lege woning wat gezelliger en aantrekkelijker maken voor de kijker. Wij kopen ook vintage en design meubelen in voor de normale verkoop of voor verhuur.

 

Voor het verhuren van onze artikelen vragen wij een bijdrage afhankelijk van welke meubelen wij bij u gaan plaatsen.

Denkt u aan meubelen van de grote namen zoals Gispen, Leolux, Artifort, Gelderland en Eames. 

© 2012 - 2018 RePop APELDOORN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel