Navigatie

VERKOOPVOORWAARDEN (BELANGRIJK)

 

BIJ REPOP APELDOORN GELDT: KOOP IS KOOP

NIEUWE ARTIKELEN WORDEN ALLEEN TERUGGENOMEN ALS ZIJ NIET NAAR BEHOREN FUCNTIONEREN. ZIJ MOETEN DAN BINNEN EEN WEEK IN ORIGINELE DOOS IN ONZE WINKEL WORDEN AFGELEVERD. WIJ BESTELLEN VOOR U EEN NIEUW EXEMPLAAR. 

BIJ DE AANKOOP VAN ONZE NIEUWE PRODUCTEN ONTVANGT U EEN FACTUUR VOORZIEN VAN B.T.W.

 

VINTAGE (TWEEDEHANDS) ARTIKELEN (OOK HIER GELDT: KOOP IS KOOP).

ONZE TWEEDEHANDS ARTIKELEN WORDEN NIET GERUILD OF TERUGGENOMEN. WANNEER U EEN TWEEDEHANDS ARTIKEL BIJ ONS KOOPT EN U KUNT DEZE NIET PERSOONLIJK BEZICHTIGEN OF OPHALEN DAN GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET DEZE REGEL. ONZE VOORKEUR GAAT DAN OOK UIT NAAR PERSOONLIJK OPHALEN. REPOP APELDOORN IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR SCHADE ONTSTAAN NA AANKOOP EN VERTREK UIT ONZE WINKEL. 

BIJ DE AANKOOP VAN TWEEDEHANDS ARTIKELEN WORDT OP DE FACTUUR GEEN B.T.W. VERMELD. HET GAAT HIER OM MARGE PRODUCTEN

Mocht er schade zijn ontstaan tijdens het transport van uw huis naar onze winkel dan dient u deze schade zelf te regelen met het vervoersbedrijf dat het artikel voor u heeft vervoerd. 

Repop Apeldoorn is op geen enkele manier aansprakelijk voor vervolgschade of letsel dat onstaat door de aankoop of het gebruik van een artikel door u. Deze schade of een vergoeding kan dan ook niet worden verhaald bij Repop

 

U KUNT EEN KOOPOVEREENKOMST ZOWEL SCHRIFTELIJK (MAIL) ALS MONDELING AFSLUITEN. U SLUIT AL EEN OVEREENKOMST ALS U ZEGT DAT U IETS KOOPT, OF ALS U EEN BESTELLING PLAATST. WIJ VRAGEN EEN AANBETALING ALS U EEN NIEUW PRODUCT WILT BESTELLEN. 

HET IS UW EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID OM KENNIS TE NEMEN VAN ONZE REGELS. 

 

 

 

 

NOTE: REPOP APELDOORN DOES NOT DELIVER OUTSIDE THE NETHERLANDS, IF YOU HAVE SEEN SOMETHING YOU WANT TO BUY, THE BUYER IS RESPONSIBLE FOR PICK UP

RePop Apeldoorn verkoopt tweedehands en nieuwe goederen. Onze tweedehands goederen zijn marge producten wat wil zeggen dat wij u geen factuur kunnen geven met een b.t.w. vermelding.

Het is wel mogelijk een factuur van ons te ontvangen zonder b.t.w.. Gelieve dit kenbaar te maken bij aankoop.

Voor onze nieuwe meubelen en lampen geldt dat wij deze wel met een b.t.w. factuur kunnen leveren.
Bij bestelling van nieuwe artikelen wordt er door ons een aanbetaling gevraagd. Bestellingen dienen binnen een week na binnenkomst te worden afgehaald en betaald.
Indien niet mogelijk, moet hierover overleg worden gepleegd met een van onze medewerkers. Mocht de bestelling niet binnen afgesproken termijn worden opgehaald dan kan de bestelling door verkoper worden geannuleerd en wordt het voorschot als schadevergoeding wegens annulatie verrekend.

Net zoals bij andere winkels hebben wij aanbiedingen. Als deze aanbieding periode is verlopen worden de prijzen door ons weer aangepast. Dit betekent dat wij het product dan NIET meer voor de aanbiedingsprijs verkopen. Ziet u een mooie aanbieding op onze site? Reageer snel.

RePop Apeldoorn bezorgt niet maar u kunt een bezorgdienst zoals Hub Hub vragen het artikel voor u op te halen. Hou hierbij wel rekening met onze openingstijden.

Terms of delivery nieuwe artikelen/Terms of delivery new articles

HERROEPINGSRECHT:

Nieuwe artikelen zoals Louis Poulsen lampen en Carl Hansen meubelen kunt u binnen 1 week na aankoop retourneren indien er iets aan het artikel mankeert. Wij nemen het artikel terug en u bestellen een nieuw exemplaar voor u.

Het artikel mag niet gebruikt zijn en dient in originele doos geleverd te worden. Al onze artikelen worden voor verzending nagekeken en getest en worden nieuw in doos geleverd.

Retourneren is dus alleen toegestaan als er iets aan het product mankeert. Achteraf bedenken dat het artikel toch niet is wat u wilt is geen reden om de aankoop ongedaan te maken.
Bij Repop Apeldoorn geldt:

Koop is Koop behalve als er andere afspraken zijn gemaakt met de koper, ook vragen wij een aanbetaling wanneer wij voor u een nieuw product bestellen. Deze aanbetaling bedraagt 20% van de nieuwwaarde. Voor speciaal voor u gemaakte producten vragen wij een aanbetaling van 35% van de nieuwwaarde.

Tweedehands artikelen kunnen NIET geruild worden, de voorkeur gaat dan ook uit naar ophalen en niet na verzenden. Wilt u toch dat het artikel verzonden wordt dan gaat u automatisch akkoord met deze regel.
Artikelen kunnen NIET op zicht worden meegenomen, dit ivm eventuele schade aan het artikel niet mogelijk en schade tijdens deze periode of tijdens transport wordt NIET door de verzekering vergoed.Retourkosten zijn voor de koper.

Tweedehands artikelen kunnen NOOIT GERUILD worden. Wij geven dan ook de voorkeur aan persoonlijk ophalen zodat u het artikel kunt testen en bekijken. Wilt u het artikel toch laten bezorgen zonder bezichtiging, dan gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Mocht er schade zijn ontstaan tijdens het transport van uw huis naar onze winkel dan dient u deze schade zelf te regelen met het vervoer bedrijf dat het artikel voor u heeft vervoerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onverantwoordelijk gebruik van het artikel.

REPOP APELDOORN DOES NOT DELIVER OUTSIDE THE NETHERLANDS, IF YOU HAVE SEEN SOMETHING IN OUR STORE, THE BUYER IS RESPONSIBLE FOR PICK UPNew articles as Louis Poulsen lamps or Carl Hansen furniture can be sent back to us within two weeks after purchase. They cannot be used and have to be delivered in original box. We will give you a voucher for the amount of money spent. With this voucher you can buy something else in our store.

Costs for sending an item back are for buyer.

If there is any damage due to careless shipping or otherwise we will reduct this damage from the amonth you payed for this item.

We cannot be held responsible for damage during transport or inresponsible use of the item at home.

If there are any questions, please contact us(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2019 RePop APELDOORN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel