Navigatie

ALGEMENE VOORWAARDEN/TERMS OF DELIVERY

RePop Apeldoorn verkoopt tweedehands goederen en onze goederen zijn marge producten wat wil zeggen dat wij u geen factuur kunnen geven met een b.t.w. vermelding.

Het is wel mogelijk een factuur van ons te ontvangen zonder b.t.w.. Gelieve dit kenbaar te maken bij aankoop.

Voor onze nieuwe meubelen en lampen geldt dat wij deze wel met een b.t.w. factuur kunnen leveren

Net zoals bij andere winkels hebben wij aanbiedingen. Als deze aanbiedingsperiode is verlopen worden de prijzen door ons weer aangepast. Dit betekent dat wij het product dan NIET meer voor de aanbiedingsprijs verkopen. Ziet u een mooie aanbieding op onze site? Reageer snel.

RePop Apeldoorn maakt gebruik van een bezorgservice en u kunt zelf een afspraak maken met deze bezorgservice om een, voor u geschikt, tijdstip van bezorgen af te spreken.

Hieronder vindt u de website van Marktbus maar het is ook mogelijk de spullen op te halen door een bezorgdienst van uw keuze. Gelieve bij afspraak te vermelden dat de bezorgdienst rekening dient te houden met onze openingstijden.

 

Terms of delivery nieuwe artikelen/Terms of delivery new articles

HERROEPINGSRECHT:

Nieuwe artikelen zoals Louis Poulsen lampen en Carl Hansen meubelen kunt u binnen 2 weken na aankoop retourneren indien u niet tevreden bent. Wij nemen het artikel terug en u ontvangt uw aankoopbedrag of een tegoedbon van ons waarmee in binnen een jaar een ander artikel kunt uitzoeken.

Het artikel mag niet gebruikt zijn en dient in originele doos geleverd te worden. Al onze artikelen worden voor verzending nagekeken en getest en worden nieuw in doos geleverd.

Retourkosten zijn voor de koper.

Tweedehands artikelen kunnen NIET GERUILD worden. Wij geven dan ook de voorkeur aan persoonlijk ophalen zodat u het artikel kunt testen en bekijken. Wilt u het artikel toch laten bezorgen zonder bezichtiging, dan gaat u akkoord met onze voorwaarden. 

Mocht er schade zijn ontstaan tijdens het transport van uw huis naar onze winkel dan dient u deze schade zelf te regelen met het vervoervsbedrijf dat het artikel voor u heeft vervoerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onverantwoordelijk gebruik van het artikel.

 

New articles as Louis Poulsen lamps or Carl Hansen furniture can be sent back to us within two weeks after purchase. They cannot be used and have to be delivered in original box. We will give you a voucher for the amount of money spent. With this voucher you can buy something else in our store.

Costs for sending an item back are for buyer.

If there is any damage due to careless shipping or otherwise we will reduct this damage from the amonth you payed for this item.

We cannot be held responsible for damage during transport or inresponsible use of the item at home.

If there are any questions, please contact us

 

 

Al onze artikelen zijn zo duidelijk en eerlijk mogelijk beschreven. Onze voorkeur gaat naar het ophalen van de door u bestelde/gewenste artikelen.
Indien dit niet mogelijk is, kunt u zelf contact opnemen met een vervoersbedrijf zoals http://marktbus.nl of www.hubhub.nl.
Kosten van het vervoeren zijn voor de koper.
Schade aan artikelen tijdens het vervoer vallen NIET onder de verantwoordelijkheid van RePop Apeldoorn.
Wij leveren de artikelen af aan de door u gekozen vervoerder, mocht er tijdens het vervoer iets gebeuren met de artikelen dan dient dit probleem
door het vervoersbedrijf en de koper worden opgelost.
Het artikel dient geheel te zijn betaald voordat het door de vervoerder kan worden opgehaald.

Tweedehands artikelen kunnen NIET GERUILD WORDEN.
Bent u niet geheel zeker, neem dan contact op met ons en wij beantwoorden graag uw vragen. Eenmaal aanbetaald of geheel betaald is het niet mogelijk de aankoop ongedaan te maken.
Nieuwe artikelen kunt u binnen twee weken na aankoop aan ons retourneren. Het artikel dient in originele doos en schadevrij te zijn en mag niet gebruikt zijn voordat u deze retour zendt. Bestelt u artikelen die door de leverancier moeten worden vervaardigd , dan is ruilen niet mogelijk.
Wij betalen u het bedrag van het artikel terug nadat deze in onze winkel is gearriveerd en wij het hebben gecontroleerd.

U kunt een artikel de middag dat u het wilt bekijken dan wel ophalen, bij ons telefonisch reserveren.
Langere tijd reserveren kan alleen als er een betaling is verricht. Deze aanbetaling wordt niet geretourneerd indien u van gedachten veranderd.
Aangekochte artikelen dienen binnen een week te worden opgehaald tenzij anders met ons afgesproken


Artikelen kunnen via onze website of via verkoopsites zoals Marktplaats bekeken worden.
Om een artikel te reserveren vragen U te bellen met onze winkel, 055-7851150. Wij kunnen dan een artikel 3 uur voor u vasthouden op de dag dat u van plan bent te komen om het artikel op te halen of te komen bekijken.
Wij reserveren een artikel op het moment dat er een betaling is gedaan, tot die tijd voelen wij ons vrij het artikelen aan iemand anders te verkopen.


ALLEEN ALS DEZE AFSPRAKEN ZIJN GEMAAKT EN HET VERSCHULDIGDE BEDRAG OP ONZE REKENING STAAN, HEBBEN WIJ EEN OVEREENKOMST MET U. TOT DIE TIJD VOELEN WIJ ONS VRIJ HET ARTIKEL AAN EEN ANDERE LIEFHEBBER TE VERKOPEN


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2018 RePop APELDOORN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel