Navigatie

ALGEMENE VOORWAARDEN/TERMS OF DELIVERY

RePop Apeldoorn verkoopt tweedehands en nieuwe goederen en onze tweedehands goederen zijn marge producten wat wil zeggen dat wij u geen factuur kunnen geven met een b.t.w. vermelding.

Het is wel mogelijk een factuur van ons te ontvangen zonder b.t.w.. Gelieve dit kenbaar te maken bij aankoop.

Voor onze nieuwe meubelen en lampen geldt dat wij deze wel met een b.t.w. factuur kunnen leveren.

 

LET OP: ARTIKELEN IN ONZE WEBWINKEL MOETEN WORDEN OPGEHAALD

REPOP APELDOORN BEZORGT INDIEN MOGELIJK ALLEEN IN DE STEDENDRIEHOEK TEGEN BETALING. HET ARTIKEL DIENT VOOR BEZORGING VOLLEDIG TE ZIJN BETAALD INCLUSIEF DE BEZORGKOSTEN. TWEEDEHANDS ARTIKELEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN DUS DE VOORKEUR GAAT UIT NAAR ZELF OPHALEN

 

Terms of delivery nieuwe artikelen/Terms of delivery new articles

HERROEPINGSRECHT:

Op onze nieuwe artikelen zit fabrieksgarantie. Nieuwe artikelen kunnen binnen 7 dagen geruild worden, wij geven u geen geld terug. Bij ons geldt Koop is Koop. U ontvangt van ons een tegoed bon.

Het artikel mag niet gebruikt zijn en dient in originele doos geleverd te worden. Al onze artikelen worden voor verzending nagekeken en getest en worden nieuw in doos geleverd.

Bij Repop Apeldoorn geldt: koop is koop

Tweedehands artikelen kunnen niet geruild worden, de voorkeur gaat dan ook uit naar ophalen en niet naar verzenden. Wilt u toch dat het artikel verzonden wordt, dan gaat u automatisch akkoord met deze regel.

Mocht er schade zijn ontstaan tijdens het transport van uw huis naar onze winkel dan dient u deze schade zelf te regelen met het vervoervsbedrijf dat het artikel voor u heeft vervoerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onverantwoordelijk gebruik van het artikel.

 

New articles as Louis Poulsen lamps or Carl Hansen furniture can be sent back to us within one week after purchase. They cannot be used and have to be delivered in original box. We will give you a voucher for the amount of money spent. With this voucher you can buy something else in our store, we do not give you back your money.

Costs for sending an item back are for buyer.

If there is any damage due to careless shipping or otherwise we will held the buyer responsible 

If there are any questions, please contact us

 

 

RePop Apeldoorn verkoopt tweedehands goederen en onze goederen zijn marge producten wat wil zeggen dat wij u geen factuur kunnen geven met een b.t.w. vermelding.

Het is wel mogelijk een factuur van ons te ontvangen zonder b.t.w.. Gelieve dit kenbaar te maken bij aankoop.

Voor onze nieuwe meubelen en lampen geldt dat wij deze wel met een b.t.w. factuur kunnen leveren

Net zoals bij andere winkels hebben wij aanbiedingen. Als deze aanbiedingsperiode is verlopen worden de prijzen door ons weer aangepast. Dit betekent dat wij het product dan NIET meer voor de aanbiedingsprijs verkopen. Ziet u een mooie aanbieding op onze site? Reageer snel.

RePop Apeldoorn maakt gebruik van een bezorgservice en u kunt zelf een afspraak maken met deze bezorgservice om een, voor u geschikt, tijdstip van bezorgen af te spreken.
Gelieve bij afspraak te vermelden dat de bezorgdienst rekening dient te houden met onze openingstijden.Terms of delivery nieuwe artikelen/Terms of delivery new articles

HERROEPINGSRECHT:

Nieuwe artikelen zoals Louis Poulsen lampen en Carl Hansen meubelen kunt u binnen 1 week na aankoop retourneren indien er iets aan het artikel mankeert. Wij nemen het artikel terug en u bestellen een nieuw exemplaar voor u.

Het artikel mag niet gebruikt zijn en dient in originele doos geleverd te worden. Al onze artikelen worden voor verzending nagekeken en getest en worden nieuw in doos geleverd.

Retourneren is dus alleen toegestaan als er iets aan het product mankeert. Achteraf bedenken dat het artikel toch niet is wat u wilt is geen reden om de aankoop ongedaan te maken.
Bij Repop Apeldoorn geldt:

Koop is Koop behalve als er andere afspraken zijn gemaakt met de koper

Tweedehands artikelen kunnen NIET geruild worden, de voorkeur gaat dan ook uit naar ophalen en niet na verzenden. Wilt u toch dat het artikel verzonden wordt dan gaat u automatisch akkoord met deze regel.Retourkosten zijn voor de koper.

Tweedehands artikelen kunnen NOOIT GERUILD worden. Wij geven dan ook de voorkeur aan persoonlijk ophalen zodat u het artikel kunt testen en bekijken. Wilt u het artikel toch laten bezorgen zonder bezichtiging, dan gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Mocht er schade zijn ontstaan tijdens het transport van uw huis naar onze winkel dan dient u deze schade zelf te regelen met het vervoervsbedrijf dat het artikel voor u heeft vervoerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onverantwoordelijk gebruik van het artikel.New articles as Louis Poulsen lamps or Carl Hansen furniture can be sent back to us within two weeks after purchase. They cannot be used and have to be delivered in original box. We will give you a voucher for the amount of money spent. With this voucher you can buy something else in our store.

Costs for sending an item back are for buyer.

If there is any damage due to careless shipping or otherwise we will reduct this damage from the amonth you payed for this item.

We cannot be held responsible for damage during transport or inresponsible use of the item at home.

If there are any questions, please contact us
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2018 RePop APELDOORN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel