Navigatie
Vorige Artikel 4 van 20 Volgende

Hans Wegner CH07 Shell chair for Carl Hansen & Son

€ 2.340,00 (inclusief 21% BTW)

De Carl Hansen & Son CH07 Shell fauteuil is ontworpen door Hans Wegner.

Toen ‘Master of the Chairs’ Hans Wegner in 1963 de CH07 Shell fauteuil van Carl Hansen & Son op de markt bracht, ontving hij een paar goede kritieken van designkenners, maar het grote publiek was nog niet klaar voor zo’n avant-gardistisch ontwerp. Wat een verschil maken enkele decennia; in 1998 werd deze stoel weer in productie genomen en hij was meteen een doorslaand succes. Begrijpelijk, want de vormen van deze driepotige beauty zijn echt iets bijzonders. Zelfs de achterkant is mooi, volledig in lijn met Wegner’s ontwerpfilosofie.

De CH07 Shell fauteuil van Carl Hansen & Son is verkrijgbaar in beuken, eiken of walnoot. Omdat eiken een zeer zichtbare houtstructuur heeft wanneer het wordt geverfd, is een eikenhouten stoel alleen in het zwart te krijgen, of met een oliebehandeling of kleurloze lak. Beukenhout is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. De bekleding kan in stof of in leer uitgevoerd worden. Deze stoel heeft een breedte van 92 centimeter, een diepte van 83 centimeter en een hoogte van 74 centimeter. De zithoogte is 35 centimeter en de zitdiepte is 48 centimeter.

 

PRIJS VERMELDT IS EEN VANAF PRIJS EN AFHANKELIJK VAN HOUTSOORT EN BEKLEDING:

CH07 Shell fauteuil zwart beukenhout comfort black €2340 goedkoopste versie

CH07 Shell fauteuil geolied walnoot Thor 301 leer €2905 duurste versie

 

 

REPOP APELDOORN IS OFFICIEEL DEALER VAN CARL HANSEN & SON. BIJ GROTERE AANTALLEN KUNNEN WIJ U EEN GOEDE PRIJS GARANDEREN. NEEM HIERVOOR CONTACT OP MET EEN VAN ONZE MEDEWERKERS

© 2012 - 2018 RePop APELDOORN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel