Navigatie

BIRD ROCKING CHAIR FROM THE NINETIES BY TOM DIXON FOR CAPPELLINI

Vorige Artikel 254 van 263 Volgende

Een chaise longue die een dubbelrol heeft als schommelstoel is al een heel ongebruikelijk meubelstuk. Want waar of wanneer zie je die nou? En de grote en simpele vormen van de Bird Chaise fauteuil van Tom Dixon maken er al helemaal een bijzonder item voor in huis van. De stoel balanceert voorzichtig op zijn zwaartepunt om het zachtjes heen en weer wiegen aan te moedigen. Dit is een geweldig statement van een designstuk voor een ruimte die wel wat extra kleur, vorm en beweging kan gebruiken.

De Bird Chaise fauteuil van Tom Dixon heeft een binnenkant van schuim en hout, die wordt bekleed met een stof naar keuze (op bestelling). Deze stoel heeft een dieptte van 166 centimeter, een breedte van 50 centimeter en een hoogte van 98 centimeter.

As good as new

NEW PRICE at Flinders €5300

AT REPOP €1450

 

 

This is a stunning piece designed by tom dixon for cappellini in 1991. As a bonus, you can buy extra covers too.

Bird is an aptly named rocking chaise – looking somewhat like a bird with its tail in the air – that allows the sitter to balance on their center of gravity or simply rock back and forth. Very comfortable and a great conversation piece, the bird has an upholstered wooden structure with a removable external cover available in a choice of fabrics or leathers. Extremely popular with children it seems- they love to sit on it in the store.

 

Design Tom Dixon

Producer: Cappellini Italy

Year 1991

Dimensions:

Height: 80 cm/ 35 inch

Width: 50 cm / 19.7 inch

Depth: 166 cm / 65.4 inch

 

© 2012 - 2018 RePop APELDOORN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel